Technologie maakt ons leven makkelijker

We kunnen tegenwoordig steeds meer met het internet. Nu zijn de telefoon maatschappijen bijvoorbeeld met het 4g netwerk uitgekomen. Hierdoor krijgen we nog sneller internet en duurt het nog minder lang om je dag te vullen met de laatste nieuwtjes op nu.nl of de laatste plaatjes op 9gag. Het kost misschien wel een euro extra, maar met de haast die mensen tegenwoordig hebben zijn er genoeg die het ervoor over hebben.

Een andere leuke uitvinding is het regelen van alles in huis via je telefoon of tablet. Dit is natuurlijk ook weer vergemakkelijkt door 4g, maar het zou niet onmogelijk zijn zonder. Wat houd het precies in? Wat kan je dan allemaal vanuit thuis regelen. Denk hierbij aan het regelen van de temperatuur, het regelen van de verlichting, je kunt tegenwoordig zelfs je huis in de gaten houden van afstand door middel van camera’s die op strategische locaties zijn opgehangen. Men kan zich afvragen waar stopt het? Voorlopig gaan we rustig door met het ontwikkelen op technologisch gebied. Het zal niet lang duren voordat je koelkast apps gaat sturen als de melk bijna bedorven is of als je te weinig eieren in huis hebt voor het geplande gerecht van de avond. Technologie gaat ons leven in de toekomst nog veel makkelijker maken, zodat wij ons bezig kunnen houden met zaken die we echt belangrijk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>