Regels alles met de smartphone

Via het internet kunnen we tegenwoordig steeds meer. Zo hebben we de huisbeveiliging waarmee we camera’s kunnen besturen en bekijken vanuit het gemak van onze smartphone. Zo hoef je nooit af te vragen of je straks in een leeg geroofd huis terecht komt. Zo heb je als toevoeging op deze app een programma om temperatuur te regelen in je huis. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je eerder thuis komt van een avondje uit of vakantie en het is behoorlijk koud of warm indien je een airconditioning hebt. Dus dit zijn hele goede toevoegingen en extra reden om bijvoorbeeld een ipadaan te schaffen of elke andere tablet.

En zo zagen we laatst weer een mooie ontwikkeling. Iedereen kent de afstandsbedieningen wel waarmee je alle lampen kan regelen in het huis. Zorgen dat ze precies rond die en die tijd aangaan en rond die en die tijd weer uit. Erg handig vooral als je veel lampen in huis hebt staan. Nu hebben ze een nieuwe app uitgebracht waarbij je dit alles kan doen met je smartphone of tablet. Voor de meeste mensen is dit, makkelijk, realiseerbaar, want de meeste mensen zijn in bezit van een smartphone of tablet. Dus de wereld van de controleerbare lampen ligt aan een ieders voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>